Hindu Cream

 
  • 1 z 2
 

Genetika: Hindu Kush x Big Buddha Cheese

Běžná cena Více informací v tabulce variant
Ušetříte 72 Kč (–5 %)
od 865 Kč
Značka Big Buddha Seeds
Webová stránka značky bigbuddhaseeds.com/
Kategorie Klasické odrůdy,5
Zvolte variantu
Big Buddha Seeds logo home Kód produktu 7076/5 Počet ks Feminizované: 5 Skladem 910 Kč 865 Kč
   
Big Buddha Seeds logo home Kód produktu 7076/10 Počet ks Feminizované: 10 Skladem 1 430 Kč 1 359 Kč
   
 

Hindu Cream

(Big Buddha Seeds)

Feminizovaná semena odrůdy Hindu Cream z kolekce Big Buddha Seeds

Parametry

Genotyp: Dominantní Indica

Genetika: Hindu Kush x Big Buddha Cheese

Výška: Střední (100 - 150 cm)

Venku: Září / Říjen

Květ: 8 - 10 týdnů

Balení: 5 ks / 10 ks

Genotyp (?) Převážně Indica
Květ 10 týdnů
Venku (?) Září / Říjen
Výška max 1,5

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

BigBuddhaSeeds

Big Buddha Seeds

Historie

Big Buddha Seeds je legendární semenná banka, sídlící ve Velké Británii a vyrábějící jedny z nejlepších druhů semen na světě. Šlechtitelé z Big Buddha se specializují především na variety klasického Cheesu, který je dle nich úžasný a má charakteristickou chuť.  Poprvé Cheese ochutnal zakladatel této seedbanky v 80 letech 19 stol. a od té době zůstal tomuto strrainu věrný.

Současnost

Big Buddha Seeds sesbírala za roky velice kvalitní genetiku a tím dosáhli velice kvalitních hybridů. Dnes disponuje úžasnou škálou semen, která získala řadu ocenění na Cannabis Cupu, a je originálním tvůrcem dnes již celosvětově prestižní Cheese odrůdy. Big Buddha Seeds vyhrála 1. místo na Spannabis 2014 s odrůdou Buddha Tahoe. Tento úspěch povzbudil Big Buddha k dalšímu experimentování a jistě se máme do budoucna na co těšit. Jejich strainy jsou známy velmi velkými výnosy a jsou oblíbené u komerčních pěstitelů. Kytky mívají velké a pevné palice plné pryskyřice.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.